Disclaimer

Disclaimer

Daring Duck BV (Maskie) besteed zijn uiterste zorg bij het samenstelling van de website.  De gebruiker is verantwoordelijk voor keuzes die hij maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie. Behalve met betrekking tot een leveringsplicht van Daring Duck BV bij het doen van een bestelling met betaling, kan de gebruiker kan aan de informatie op de website geen rechten ontlenen. Behoudens ten behoeve van gebruik tot het doen van bestellingen, dient deze website ter algemene informatievoorziening en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden.

Intellectuele eigendom

De inhoud van deze website, waaronder onder meer begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Alle eigendomsrechten berusten bij Daring Duck BV of onze licentiegevers. 

Gelinkte websites

Aan de gebruiker wordt medegedeeld dat de juistheid van informatie op websites waarnaar wordt gelinkt of verwezen, niet door ons wordt gegarandeerd. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de informatie en/of inhoud van enige internetwebsites die gelinkt zijn aan deze website. Een link naar een andere website is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker.