Mondkapjes ontworpen door kunstenaars

De mondkapjes in de Artist Line zijn gesigneerd door de Nederlandse kunstenaar en zitten een een speciale kartonnen verpakking. De voorzijde van iedere verpakking is ontworpen door de kunstenaar. De achterzijde heeft een door de kunstenaar geleverde afbeelding van hem- of haarzelf alsmede een introductie van de kunstenaar in de taal van het land waar zij wonen

Kunstenaars ontvangen een bedrag voor ieder verkocht masker, dus met de aankoop van een mondkapje uit de Artist Line heeft u niet alleen een apart ontwerp maar ondersteund u ook uw lokale kunstenaars.

Deze maand ontvangt u bij aanschaf van 3 verschillende* mondkapjes uit de Artist Line, GRATIS onze unieke vouwbare Sneeuwpop Tas. Gemaakt van milieuvriendelijke hergebruikte PET flessen bedanken wij u daarmee voor het ondersteunen van onze kunstenaars.

* u ontvangt onze unieke Sneeuwpop tas automatisch bij iedere combinatie van 3 verschillende mondkapjes. Dus als u bijvoorbeeld 2 exemplaren aanschaft van 3 ontwerpen, dan ontvangt u 2 Sneeuwpoppen bij uw levering.